Știai că producătorul de top Bisazza, cu tradiție în domeniul mozaicului produce și plăci ceramice?

Bisazza este un brand italian de mozaic și plăci ceramice ce datează din 1956, când Renato Bisazza a înființat compania în Alte, Vicenza, în nordul Italiei. Inițial, brandul s-a numit Vetricolor, iar plăcile mici de sticlă colorată, de numai 20×20 centimetri, au devenit, într-un timp foarte scurt, renumite pe plan internațional.

Viziunea fondatorului a fost să creeze un produs nou, inovator pentru decorațiuni interioare și exterioare, prin păstrarea meșteșugului din piesele de mozaic, realizate manual, în producții de serie. Creațiile Bisazza au devenit repere în designul internațional.

 

            Azi, plăcile Bisazza se regăsesc în numeroase clădiri faimoase, rezidențiale și comerciale, din întreaga lume. Bisazza colaborează cu arhitecți și designeri de renume mondial de peste 25 de ani, cu personalități marcante din lumea arhitecturii, artei, designului și modei, printre care se numără: Shigeru Ban, Tord Boontje, Marco Braga, Fernando și Humberto Campana, Sandro Chia, Aldo Cibic, Antonio Citterio și Patricia Viel, Carlo Dal Bianco, Tom Dixon, Fornasetti, Romeo Gigli, René Gonzalez, Michael Graves,Tricia Guild, Jaime Hayon, Ferruccio Laviani, Ferruccio Laviani și mulți alții.

 

 

Ești designer de interior? Iată de ce ar trebui să alegi mozaic și plăci ceramice Bisazza

 

            Fiind unul dintre brandurile de lux, Bisazza este unul din liderii mondiali în producția de mozaic de sticlă și plăci ceramice pentru interior și exterior. Bisazza înseamnă o alegere de top, calitate apreciată la nivel mondial, ce va adăuga frumusețe și valoare oricărui spațiu. Iată câteva dintre motivele pentru care Bisazza este cea mai bună alegere pentru următorul tău proiect:

 

  • Produsele Bisazza sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate
  • Bisazza are o gamă largă de culori, texturi și modele
  • Plăcile Bisazza sunt ușor de montat și de întreținut
  • Bisazza oferă garanție pentru toate produsele sale
  • Colecțiile Bisazza sunt create de designeri apreciați la nivel internațional

 

Dacă ești în căutarea plăcilor ceramice de cea mai bună calitate, elegante, durabile, cu design atemporal, Bisazza este alegerea perfectă. De asemenea, brandul acordă atenție deosebită pentru conceperea produselor și instrumentelor necesare unei montări impecabile.

 

De la tradiția Bisazza la creații la nivel de artă

 

            Popularitatea câștigată în anii ’60 s-a datorat și faptului că mozaicul utilizat pe fațadele clădirilor avea calități excepționale de rezistență și protejare a suprafețelor contra infiltrațiilor. Compania investește constant în dezvoltarea de noi materiale și reușește să păstreze valorile și misiunea inițială a companiei: să ofere modele superbe de mozaic din sticlă și plăci ceramice, executate impecabil.

            Bisazza a pornit cu micile plăci de mozaic din sticlă colorată, iar apoi a dezvoltat numeroase colecții. Evoluția companiei a însemnat o firească diversificare a colecțiilor oferite. Azi, brandul oferă atât mozaic din sticlă, plăci ceramice, marmură, parchet, cât și obiecte de mobilier pentru baie. Fiecare colecție a brandului este realizată cu designeri de renume internațional, iar stilurile colecțiilor sunt atât de diverse, încât se poate spune că nu există proiect care să nu poată fi realizat cu Bisazza. De asemenea, despre acest brand italian se poate spune, cu ușurință, că oferă ceramică la nivel de artă. Tot ceea ce apare sub semnătura Bisazza este ușor de remarcat imediat.

 

            Cu ajutorul mozaicului și plăcilor ceramice Bisazza se poate crea, în orice spațiu, un stil unic, clasic și contemporan simultan, aliniat întotdeauna la cele mai noi tendințe de design interior. Bisazza este expresia luxului, tradiției, bunului gust și este alegerea cunoscătorilor. Spațiile realizate cu plăcile și mobilierul acestui brand italian sunt cu adevărat deosebite: stil, personalitate, rafinament prin eleganța atemporală Bisazza.

 

Descoperă colecțiile Bisazza disponibile acum și în România.


Lasă un Comentariu...

*