Izolaţia casei din cărămidă

Casele din cărămidă au fost considerate mult timp, cele mai rezistente şi călduroase. Construcţiile în a căror componenţă este inclusă cărămida se bucură de multe plusuri atunci când se face o evaluare a acestora, comparativ cele în a căror structură există alte tipuri de materiale.

Cărămida
Cărămida este un material de construcţie obţinut dintr-un amestec iniţial de nisip, argilă şi apă, căruia pe parcurs i s-au mai adăugat şi alte elemente, supus unui proces termic de ardere în cuptor. Cărămida este folosită pe un palier foarte larg în construcţii, pornind de la structura de rezistenţă, la fundaţie, ziduri şi decorarea interioară sau exterioară.

Izolatia casei din cadamida

Picture 1 of 5

Tipuri de cărămidă
De-a lungul timpului, acestui material ecologic i s-au adus o serie de schimbări, ajungându-se astăzi să existe mai multe tipuri de cărărmidă, fiecare dintre ele prezentând o serie de beneficii majore pentru o construcţie şi pentru cei care locuiesc în ea. Cărămida clasică este fabricată din argilă arsă şi ceramică, fiind folosită în construcţii împreună cu diferite tituri de mortar. Cărămida de acest tip poate fi compactă sau poroasă, însă prezentând aceeaşi rezistenţă în timp. Cărămida din sticlă reprezintă cea mai bună variană atunci când se doreşte o transmisie puternică a luminii, fiind folosită pentru construirea pereţilor drepţi transparenţi sau o ferestrelor fixe. Cărămida aparentă este folosită în scop decorativ, pentru placarea faţadelor, pereţilor interiori, a şemineelor, arcadelor sau a altor elemente de decor.

CONTINUARE – Izolaţia casei din cărămidă


Pages: 1 2 3 4

About Cosmina Florescu

Lasă un Comentariu...

*