Ce culoare să folosești pentru pereții casei tale pentru a fi la modă în 2019?

Culoarea pereților joacă un rol foarte important în design-ul unei locuințe. Fiind un element de bază, în funcție de culoare pereților se pot alege și celelalte elemente, printre care pardoseala și mobilierul joacă un rol crucial pentru definitivarea stilului. De la an la an, moda culorilor pereților variază, mai ales în funcție de stilul pe care doresc să îl abordeze proprietarii locuinței. Dacă și tu ești curios să vezi ce culori să alegi pentru pereții tăi în 2019 pentru a fi la modă, dar și pentru a-ți păstra stilul personal, acest articol este perfect pentru tine.

Culori vopsea la modă în 2019 pentru un stil minimalist

Stilul minimalist este unul ce revine la modă în fiecare an și reușește să se reinventeze prin tot felul de trucuri. Dacă vă doriți să urmați acest stil pentru casa dumneavoastră, aveți un mare noroc- pereții de culoare albă sunt la modă și în anul 2019! A opta pentru alb în vopsirea pereților vă va oferi o pânză goală pe care o puteți umple cu un mobilier modern și minimalist, iar combinațiile vor fi foarte reușite deoarece culorile tipice pentru mobilierul minimalist sunt nuanțele argintii ale elementelor de metal și un amalgam de nonculori – alb, negru și gri. Alegerea unei vopsele albe calitative este foarte importantă – vopseaua albă este pretențioasă și poate fi greu de vopsit cu ea pentru a se vedea perfect opacă și netedă. Pentru rezultate optime, recomandăm Aeria Nano-Tek de la Adeplast. O altă culoare pentru pereți care a devenit extrem de populară în 2019 este griul foarte deschis. Ca și albul, nuanțele de gri deschis se potrivesc unui stil mai modern și mai minimalist, păstrându-se aceeași linie monocromă a nonculorilor. Vopseaua de la Adeplast menționată anterior se poate nuanța în culori deschise, fiind perfectă și dacă doriți să alegeți griul deschis.

Culori vopsea la modă în 2019 pentru un stil mid-century

Similar stilului minimalist, stilul mid-century combină elemente moderne cu piese retro. În ceea ce privește culorile pereților, nuanțele de verde sunt la mare căutare în 2019, în special cele de verde foarte pal. Acestea se potrivesc perfect cu decorul în stilul ușor retro, cu linii curbate și cu ușoare accente de culoare. Vopsirea pereților în verde, pe lângă a fi la modă, vă va oferi o stare de liniște, de calmitate, specifică acestei nuanțe care dă senzația de natură. Obținerea unei nuanțe de verde pastelat este oarecum dificilă, dar se poate realiza pornind de la o vopsea de bază albă, precum Aeria Gold All-inclusive de la Adeplast, care se poate nuanța conform paletarului. Un alt avantaj al acestei culori este acela că se poate combina foarte ușor și cu piese din lemn, dar și cu piese din metal.

Culori vopsea la modă în 2019 pentru un stil farmhouse

Stilul farmhouse este în mare vogă în 2019. Acesta se axează pe mobilier alb sau din lemn de culori foarte deschise, fiind o temă blândă și relaxantă, ideală pentru oamenii liniștiți, dar pasionați și de trenurile actuale. Având în vedere că mobilierul este în principal deschis la culoare, același lucru trebie să se întâmple și cu pereții. O culoare foarte la modă în 2019 pentru pereții dumneavoastră dacă vreți să urmați acest stil este un albastru foarte deschis, de tipul baby-blue, sau un bej aproape alb. Pentru băi și bucătării se optează mai ales pentru gresie sau faianță care să combine aceste culori – albastru și bej, obținându-se un efect rustic, dar modern, specific stilului farmhouse. Ca elemente de decor, puteți opta pentru un pattern floral sau în carouri.


About Mariana Nicolae

Lasă un Comentariu...

*