Preț izolație exterioară

Izolația exterioară presupune fixarea unui material izolant pe pereții exteriori ai unei construcții. În general, grosimea izolației trebuie să fie cuprinsă între 50 și 100 de milimetri. Se recurge la izolație exterioară atunci când o construcție întâmpină probleme severe de încălzire în anotimpurile reci, dar și atunci când se efectuează lucrări de renovare care permit izolarea exterioară a construcției.

De obicei, izolația exterioară este mai costisitoare decât izolația la interior, dar în unele cazuri, este cea mai potrivită opțiune, mai ales că nu cauzează deranj sau modificări ale amenajării interioare.

De asemenea, după izolarea exterioară, se pot monta plăci sau alte materiale decorative, precum cărămidă sau piatră naturală, care înfrumusețează aspectul exterior al construcției. Prețul pentru izolația exterioară este influențat de starea pereților și de suprafața acestora. Dacă sunt necesare și alte lucrări de construcție sau reparație, prețul pentru izolația exterioară va crește.


About Mariana Nicolae

Lasă un Comentariu...

*