5 motive pentru care ar trebui să alegi o tencuială decorativă

După cum sugerează și numele, tencuielile decorative sunt menite să servească la înfrumusețarea exteriorului clădirilor sau a interiorului, în funcție de caz. În majoritatea cazurilor, dimensiunea unei clădiri nu joacă un rol atât de decisiv în aspectul plăcut, precum o face bunul gust și eleganța în decorarea și atenția la detalii acordată înfățișării. Printre principalele modalități de a îmbrăca fațada unei case într-un mod plăcut, dar și creativ, este cu ajutorul tencuielilor decorative. Acestea pot fi aplicate atât la exterior, cât și la interior, mai ales în locațiile deosebite, cum ar fi restaurantele, barurile sau alte spații comerciale.

Tencuiala decorativă vă poate oferi locuinței sau afacerii dumneavoastră o serie importantă de avantaje, pe lângă factorul aspectului extern, deși acesta este unul important. Dacă v-ați gândit vreodată să alegeți o tencuială decorativă, dar nu ați fost convinși pe deplin să faceți această alegere, în continuare veți regăsi 5 motive pentru care să optați pentru acest artificiu.

5 motive pentru care ar trebui să alegi o tencuială decorativă – personalizare și diversitate!

În zilele noastre, majoritatea clădirilor sunt construite într-un anumit stil, ele având un aspect similar între ele și neieșind cu nimic în evidență.  Acest lucru poate fi evitat cu ușurință prin optarea pentru o tencuială decorativă. Tencuiala decorativă reprezintă un plus de personalitate, vă poate oferi avantajul de a avea o casă sau o afacere unică și vă oferă și o mulțime de variante: acrilică, de mozaic, siliconică etc..  De asemenea, puteți opta pentru un design creativ care să combine o tencuială decorativă cu o vopsea simplă de exterior. O alegere foarte bună pentru vopsea este Aeria Nano-Tek de la Adeplast.

5 motive pentru care ar trebui să alegi o tencuială decorativă – durata lungă de viață!

Datorită tuturor calităților pe care le are o tencuială decorativă, această rezistă foarte bine în timp și are o durată lungă de viață. Analizând logic, exterioarele caselor sunt remodelate mult mai rar sau după o perioadă mult mai lungă de timp față de interioare. Totuși, durata lungă de viață este condiționată și de calitatea aplicării tencuielii, de aceea acest proces necesită o atenție deosebită.

5 motive pentru care ar trebui să alegi o tencuială decorativă – rezistența crescută la factorii externi!

Pe lângă factorii externi clasici, care implică precipitațiile și celelalte condiții meteo extreme – căldură excesivă, temperaturi foarte scăzute etc., tencuiala decorativă vine cu avantajul de a rezista și factoriilor precum microorganismele dăunătoare, fungii, mucegaiuri sau igrasii. Sauber Dekor Siliconată de la Adeplast oferă și ea aceste lucruri, fiind o tencuială decorativă de înaltă calitate.

5 motive pentru care ar trebui să alegi o tencuială decorativă – ușurința aplicării!

O tencuială decorativă, în special una pe bază de silicon, dar nu numai, se întreține foarte ușor. Pe lângă spălarea naturală cu ajutorul precipitațiilor, aceasta poate fi spălată și manual sau ștearsă în cauzl murdăriei spontane din diferite cauze.

5 motive pentru care ar trebui să alegi o tencuială decorativă – întreținerea facilă!

Având în vedere calitățile pe care le are o tencuială decorativă calitativă, anume rezistența la UV ( păstrarea culorii pentru un timp când mai îndelungat), rezistența la factorii climatici, rezistența la posibile intemperii (zgârieturi, exfolieri, impact mai dur etc.) și curățarea facilă, o tencuială decorativă este foarte ușor de întreținut. Practic, nu trebuie să îi faceți nimic niciodată.


About Mariana Nicolae

Lasă un Comentariu...

*