Placările ceramice – de ce materiale de construcție ai nevoie?

Planul tău de renovare a locuinței include și schimbarea placării ceramice din baie, bucătărie, de pe balcon sau terasă sau din alte încăperi în care optezi pentru placare ceramică. Micile dileme vor începe să apară încă din momentul în care va trebui să alegi gresia și faianța. Fie că vei vrea un model pe care nu îl găsești oriunde, fie că stai pe gânduri în ceea ce privește nuanțele gresiei, poți pierde destul de mult timp cu aceste detalii.

Tocmai de aceea, e foarte bine și chiar recomandat să te informezi înainte, deoarece nu culoarea sau dimensiunea gresiei sunt problemele de bază pe care trebuie să le iei în calcul. Da, evident, trebuie să optezi pentru un model care să îți placă, însă sunt și alte detalii mult mai importante legate de materialele de construcție pe care trebuie să le folosești în cazul placărilor ceramice. Pentru a nu avea probleme în viitor, e absolute necesar să folosești materiale de cea mai bună calitate.

Plăcile termoizolante, ideale pentru locuința ta

Îți recomandăm utilizarea plăcilor termoizolante pentru locuința ta. Plăcile termoizolante din granule de polistiren expandat pentru clădiri de la Adeplast sunt de calitatea pe care cu siguranță tu o cauți, dar, mai mult decât atât, vin cu niște avantaje pentru care chiar merită să plătești. Cu aceste plăci termoizolante ai siguranța că nu te va deranja nici zgomotul, nici umezeala și în niciun caz frigul. Acestea asigură izolare fonică, termică, sunt eficiente și, în plus, te ajută să economisești bani pe care, altfel, riști să îi pierzi.

 Indiferent de mărimea casei tale, prin pereți se pierde cea mai mare cantitate de căldură. Tocmai de aceea, plăcile termoizolante sunt o altă investiție pe care trebuie să o iei în calcul. Fie că vorbim despre pereții interiori sau despre pereții exteriori ai casei, plăcile termoizolante vor diminua cantitatea de energie de care clădirea are nevoie pentru a se încălzi.

Termo-sistemul Adeplast, rapid și sigur

Tot la Adeplast se găsește un produs salvator pentru locuința ta. Este vorba despre un termo-sistem care, de fapt, include mai multe produse. Este un sistem cu plăci termoizolante albe, pentru eficiență energetică excelentă, durabilitate extinsă certificată, o gamă largă de culori și efectul deosebit de protecție al suprafeței dată de tehnologia Porus X integrată în produsele de finisaj. Acest sistem include adezivul, plăcile termoizolante, dibluri pentru fixare, material pentru șpăcluire, pentur armare, grund pentru amorsare și tencuială decorativă pentru finisaj – toate de cea mai bună calitate.

De ce trebuie să ții cont

Placarea ceramică este unul dintre cele mai importante procese în renovarea casei tale. Trebuie să alegi produse de calitate, să te asiguri că pereții sunt izolați corespunzător și că lucrezi cu profesioniști. Începând de la calitatea adezivilor și până la caracteristice tehnice ale plăcilor ceramic, trebuie să fii atent la fiecare detaliu.

Contează foarte mult suprafața pe care dorești să se aplice plăcile, zona în care este această suprafață (în interior sau în exterior), iar termoizolația este un alt factor decisive.

Cel mai bine, în astfel de situații, este să te informezi înainte de a achiziționa materialele de construcții și, bineînțeles, să cumperi doar produse de cea mai bună calitate.       

           

           

 


About Mariana Nicolae

Lasă un Comentariu...

*