Sisteme de placări ceramice potrivite pentru baie

Baia este un spațiu cu un nivel ridicat de umiditate, motiv pentru care de cele mai multe ori se recomandă plăcile ceramice, acestea fiind și mult mai ușor de întreținut. Cu toate acestea, alegerea plăcilor de ceramică nu este deloc una ușoară, având în vedere că există pe piață o gamă variată de astfel de produse. Plăcile de ceramică trebuie să fie rezistente la apă și umiditate, să nu se degradeze dacă intră în contact cu anumite soluții de curățare și să aibă și un design plăcut.

Dacă ne referim strict la rezistența în timp, ar trebui să știi faptul că nu doar alegerea plăcilor ceramice potrivite contează, ci și montarea lor. Chiar dacă optezi pentru niște plăci cu o rezistență crescută la apă, trebuie să fie montate corect ca să te poți bucura de ele cât mai mult timp. Iar în acest sens, cel mai bine ar fi să optezi din prima pentru un sistem de placări ceramice care cuprinde toate materialele de care ai nevoie pentru o baie perfectă. Recomandarea noastră este sistemul de placări ceramice de la Adeplast care îți pune la dispoziție următoarele produse:

  • Mortar adeziv AFN pentru placări ceramice, gresie și faianță sau placă artificială, caracterizat de o flexibilitate ridicată, o rezistență foarte mare și o aplicare extrem de facilă
  • MH-1K hidroizolație monocomponentă pentru suprafețe minerale care acționează ca o membrană impermeabilă la apă
  • Șapă Top 2 pe bază de ciment pentru trafic ușor care îți va lăsa o suprafață netedă de lucru
  • Qk-7 mortare pentru rostuirea plăcilor ceramice, cu o rezistență ridicată la umiditate, o aderență ridicată și stabilitate a culorii în timp

Dacă te întrebi de ce ar trebui să optezi pentru un întreg sistem de placări ceramice și nu pentru cumpărarea fiecărui produs în parte din magazinele specializate, răspunsul este unul simplu: economisești timp și bani. De ce să pierzi timpul umblând din magazin în magazin în căutarea celor mai bune produse când le poți cumpăra pe toate din același loc? Însă, economia de bani pe care ți-o aduce este cea mai importantă. Vorbim și de prețuri mai mici, dar și de evitarea risipei de material. Atunci când vorbim de lucrările de placări ale băilor sau bucătăriilor pe cont propriu este destul de greu să evităm risipa de material pentru că nu știm exact cât mortar să cumpărăm sau cât adeziv. De obicei, cumpărăm o cantitate mai mare de astfel de materiale gândindu-ne că oricum dacă ne rămâne îl vom folosi pe viitor la alte lucrări. Și adevărul este că nu îl folosim, uităm de el și când avem nevoie, constatăm că nu și-a păstrat proprietățile și nu prea mai poate fi utilizat. Însă, dacă optezi pentru un astfel de sistem de placări ceramice de la Adeplast, poți scăpa de risipa de material prin calcularea necesarului și cumpărarea cantității potrivite. Plătești mai puțin, materialele îți ajung pentru întregul spațiu și tu nu va mai trebui să te întrebi ce vei face cu restul de material rămas.

Acest sistem de placări ceramice este ideal mai ales în cazul în care nu te pricepi prea mult în acest domeniu și nu știi exact ce materiale ți-ar trebui. Având deja lista cu materialele necesare, îți va fi mult mai ușor să plasezi comanda și să te apuci de treabă. Sistemul de placări ceramice de la Adeplast conține produse de cea mai bună calitate care contribuie la asigurarea unui confort ridicat în baie, dar și la o rezistență mare de-a lungul timpului. Ai deja materialele necesare, tot ce mai trebuie acum să faci este să alegi modelul plăcilor de ceramică potrivite pentru baia ta!


About Mariana Nicolae

Lasă un Comentariu...

*