Izolaţia piscinei

Montarea sau construirea unei piscine ar trebui luată în calcul încă de la începutul proiectării casei. Cu mare greutate se poate ataşa o piscină unei case deja construită, factorii hotărâtori fiind fundaţia casei şi structura pereţilor de rezistenţă, asta în cazul în care piscina va fi amplasată pe casă.

Piscina în curte
Atunci când piscina se amenajează în curte, se elimină riscul inundaţiei casei şi a infiltraţiilor, însă izolaţia acesteia trebuie aplicată, pentru a nu se sesiza pierderi de apă şi pentru ca apa să nu se infesteze. Calitatea unei piscine depinde în mare parte şi de izolaţia acesteia.
Firmele producătoare, vin în întâmpinarea clienţilor cu bazine de piscină gata fabricate. Bazinul unei piscine poate fi fabricat din beton, lemn, oţel tratat anticoroziv, ceramică, având caracteristica de a nu permite infiltrarea apei.
Oricare dintre aceste tipuri de piscine au nevoie de hidroizolaţie, care se va aplica folosind membrane elastice hidroizolante, plase din fibră de sticlă, adezivi speciali, tipuri de cauciuc hidrofilic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Picture 1 of 5

CONTINUARE – Izolaţia piscinei


Pages: 1 2 3 4 5

About Cosmina Florescu

Lasă un Comentariu...

*