Cum sporim rezistenţa în faţa infiltraţiilor de apă

Pentru ca o nouă construcţie să se transforme într-un cămin sigur, primitor şi durabil, ar trebui ca fiecare etapă de ridicare a acesteia să se respecte cu stricteţe. În constuirea unei case, fiecare pas este important. Contează ca proiectul să fie bine conceput, materialele alese să fie de calitate, fundaţia să fie bine turnată şi să respecte paşii de execuţie şi uscare, ridicarea pereţilor să se facă temeinic, iar izolaţia casei să nu omită nici un aspect.

Cum sporim rezistena in fata infiltratiilor

Picture 1 of 5

Hidroizolaţia
Apa este un element agresiv, care îşi face loc prin cea mai mică breşă. Din acest motiv, hidroizolaţai unei case este foarte importantă şi trebuie făcută temeinic, folosindu-se materiale de bună calitate, durabile şi eficiente. Infiltraţiile de apă prezintă pericolul distrugerii construcţiei şi punerea în pericol a sănătăţii celor care locuiesc în respectiva casă, umezeala fiind cea care facilitează instalarea mucegaiului.
Hidroizolaţia se aplică fiecărei părţi a casei, punctele cheie fiind reprezentate de fundaţie şi terasă. Acestea sunt locuri unde apa stagnează, fapt ce conduce la posibile infiltraţii dacă apa găseşte o breşă. De asemenea, pereţii şi balcoanele trebuie să beneficieze de hidroizolaţie.
Pe lângă aplicarea unei hidroizolaţii corecte, se poate spori rezistenţa în faţa infiltraţiilor de apă, prin acordarea atenţie cuvenite mai multor aspecte.

CONTINUARE – Cum sporim rezistenţa în faţa infiltraţiilor de apă


Pages: 1 2 3 4 5

About Cosmina Florescu

Lasă un Comentariu...

*