Izolaţia uşilor

Izolaţia unei case este un cumul de factori. Materialele izolatoare aplicate întregii construcţii vor fi susţinute şi prin elementele adiacente cum ar fi izolaţia ferestrelor, uşilor şi sistemul pluvial. Pentru ca izolaţia casei să fie activă şi eficientă, toate celelalte elemente trebuie să fie în bună stare sau să funcţioneze perfect.

Uşile
O casă are uşi de interior şi de exterior, de acces în clădire sau apartament. În cazul uşilor de interior, problemele apar rar, dacă sunt alese modelele potrivite, iar măsurile care se pot adopta sunt la îndemână şi relativ simple. Însă atunci când o uşă de apartament sau uşa de acces dintr-o casă pe pământ, nu mai sunt eficiente, pot apărea probleme majore.

Uşile de interior
O uşă de interior trebuie să fie din materialul potrivit, să aibă tâmplăria cea mai bună, să aibă un sistem de închidere perfect funcţional şi să fie adaptată încăperii. Uşa de baie trebuie să reziste în faţa umezelei. Orice problemă apărută la aceste uşi, poate influenţa calitatea izolaţiei casei, deci se impune remedierea rapidă.

Izolatia usilor

Picture 1 of 5

CONTINUARE – Izolaţia uşilor


Pages: 1 2 3 4

About Cosmina Florescu

Lasă un Comentariu...

*