Cele mai cautate blaturi pentru chiuvete baie

Blatul de baie – o componenta care face diferenta

Amenajarea casei este un proces plin de entuziasm, avand in vedere hainele noi pe care le va imbraca locuinta, dar si destul de solicitant, daca se iau in calcul numeroasele alegeri care trebuie facute. Daca dormitorul sau camera de zi pot fi amenajate mai des, nu la fel stau lucrurile si in cazul bailor, unde intreg procesul este mult mai anevoios si consuma resurse importante de timp si bani. Tocmai de aceea, atunci cand se amenajeaza baia, se recomanda atentie sporita la cele mai mici detalii.

Pe langa obiectele sanitare, gresie si faianta, este foarte important sa fie ales un blat de baie care sa intregeasca decorul, dar care sa aiba si o calitate foarte buna, pentru a rezista in timp. Cele mai cautate blaturi de baie sunt cele care au un design modern, atemporal, facute dintr-un material durabil. In alegerea unui blat de baie ideal oamenii tin cont si de alte aspecte, in afara de design si material. Este vorba despre modul in care se monteaza chiuveta baie.

Atunci cand se alege modelul de blat dorit este necesar sa fie luata in calcul si chiuveta baie. In acest sens, exista mai multe variante: chiuveta baie care poate fi inclusa in interiorul blatului sau chiuveta care se aseaza pe blat. In ambele cazuri, blatul de baie ales joaca un rol foarte important, de la felul in care arata si pana la modalitatea in care este taiat pentru a acomoda chiuveta. De aceea, specialistii recomanda celor care isi amenajeaza locuinta sa aleaga in prealabil chiuveta baie, pentru ca ulterior blatul sa fie achizitionat in functie de aceasta.

Un blat de baie este o componenta esentiala, care poate face diferenta dintre o baie moderna, usor de intretinut si o baie pe care proprietarii locuintei nu o vor folosi cu drag, din cauza alegerii neinspirate pe care au facut-o.

Blaturile de baie din quartz – cele mai cautate in magazinele de profil

Dupa ce este aleasa chiuveta baie potrivita, se poate trece la urmatorul pas in amenajarea baii. Este vorba despre achizitionarea unui blat de baie facut dintr-un material rezistent. Cele mai multe persoane cauta blaturi pentru baie facute din quartz, datorita proprietatilor excelente pe care le are acest material.

Chiar daca un blat de baie nu este utilizat la fel de intens precum unul de bucatarie, durabilitatea si rezistenta la umiditate sunt, totusi, aspecte importante care trebuie luate in calcul. Inevitabil, blatul va fi udat si supus in permanenta unui mediu caracterizat de umiditate ridicata. Fie ca vorbim de stropii de apa care sar din chiuveta baie, fie de vaporii proveniti din zona cazii sau a dusului, in baie exista conditii de umiditate crescuta. Tocmai de aceea oamenii isi indreapta atentia de cele mai multe ori catre quartz si aleg un blat de baie facut din acest material. Blaturile de baie din quartz nu au o suprafata poroasa, astfel ca nu exista riscul de a absorbi umiditatea si de a se deteriora in timp.

Un alt avantaj pe care il are quartzul este rezistenta la uzura si pete. In timp ce blaturile de baie facute din alte materiale pot fi afectate de produsele cosmetice, pasta de dinti sau temperatura ridicata a aparatelor folosite pentru stilizarea parului, un blat de baie din quartz va rezista cu succes in fata acestor factori. De asemenea, curatarea quartzului se face extrem de usor si nu raman pete in urma folosirii produselor specifice.

Alegand un blat de baie din quartz, exista numeroase optiuni si in ceea ce priveste designul. Blaturile din quartz sunt disponibile intr-o varietate de stiluri si culori, motiv pentru care sunt foarte cautate de catre cei care isi amenajeaza baile. Quartzul poate multumi pe oricine, de la persoanele care prefera blaturile cu aspect de marmura, insa nu isi doresc sa aleaga un astfel de material, din cauza intretinerii pretentioase si a pretului ridicat, pana la cele care se gandesc la o amenajare moderna, de timp industrial, pentru care pot alege un blat de baie cu aspect de beton. Exista, de asemenea, blaturi din quartz in culori asemanatoare granitului, cu care pot fi amenajate bai foarte elegante.

Toate aceste aspecte fac ca blaturile de baie din quartz sa fie la mare cautare in randul celor care isi doresc o amenajare calitativa si de efect. In plus, acest material este extrem de versatil si in ceea ce priveste chiuveta baie. Un blat de baie din quartz poate fi personalizat cu usurinta in functie de preferinte, pentru a acomoda o chiuveta de orice forma si montata pe sau sub suprafata sa.


About Bogdan Modreanu

Lasă un Comentariu...

*