Materiale care îți oferă confort termic

Cu toții suntem conștienți de necesitatea izolării locuinței, însă de multe ori există tendința de a nu acorda acestui aspect o importanță pe măsură. Acest lucru este foarte greșit, deoarece o izolație eficientă va aduce multe beneficii locuitorilor. Dacă aceste detalii vă sunt familiare și ați decis să porniți lucrările […] mai mult »

Ce sunt barierele radiante și cum funcționează

Barierele radiante sunt o izolație reflectivă, acestea fiind instalate în general la mansardă. Principalul scop al acestora este diminuarea căldurii și astfel reducerea costurilor de răcire a aerului de la interiorul locuințelor. Barierele radiante sunt fabricate dintr-un material cu o putere de reflexie foarte mare, care practic, în loc să […] mai mult »

Tipuri de izolații

Toată lumea cunoaște faptul că izolarea unei construcţii ajută la menţinerea confortului termic atât pe timpul verii, cât şi iarna, contribuind totodată şi la diminuarea costurilor de întreţinere şi de eliminare a condensului din încăpere. Specialiștii sunt de părere că noile construcții pot beneficia de trei tipuri de izolaţii: împotriva […] mai mult »