Izolaţia în faţa incendiilor

A realiza o izolaţie completă în faţa incendiilor, reprezintă diferenţa dintre un incident şi un dezastru. Oricine îşi construieşte o casă, trebuie să asigure cu prioritate protecţia în faţa focului. Siguranţa în faţa flăcărilor se face prin prevenţie şi prin alegerea materialelor de construcţie care asigură protecţie în acest sens. […] mai mult »

Materiale care îți oferă confort termic

Cu toții suntem conștienți de necesitatea izolării locuinței, însă de multe ori există tendința de a nu acorda acestui aspect o importanță pe măsură. Acest lucru este foarte greșit, deoarece o izolație eficientă va aduce multe beneficii locuitorilor. Dacă aceste detalii vă sunt familiare și ați decis să porniți lucrările […] mai mult »

Ce sunt barierele radiante și cum funcționează

Barierele radiante sunt o izolație reflectivă, acestea fiind instalate în general la mansardă. Principalul scop al acestora este diminuarea căldurii și astfel reducerea costurilor de răcire a aerului de la interiorul locuințelor. Barierele radiante sunt fabricate dintr-un material cu o putere de reflexie foarte mare, care practic, în loc să […] mai mult »