Izolația suplimentară pentru clădirile mai puțin eficiente energetic

Izolația clădirilor, indiferent de destinația lor, hale industriale, locuințe individuale sau anexe din gospodării, nu mai este niciun secret pentru nimeni. Ea se recomandă și se aplică tot mai frecvent atât din prisma economisirii bugetului în ceea ce privește încălzirea locuinței, dar și pe motive de siguranță, cum ar fi protecția în fața incendiilor.

Izolatia-suplimentara

Cu toate acestea, din diferite motive (bugetele reduse, lipsa informației în ceea ce privește izolația corectă și mai ales eficiența optimă a materialelor izolatoare asociate unui anumit tip de suport, slaba calitate a materialelor izolatoare sau o manoperă executată îndoielnic de meșteri amatori) eficiența pe care o așteptăm de la investiția noastră poate lăsa de dorit.

De cele mai multe ori, randamentul diminuat al izolației se constată după primul sezon geros, când ne-am aștepta ca frigul să rămână în afara pereților exteriori ai locuinței, iar căldura să se lăfăie în interior. Pentru că în realitate acest lucru nu se petrece sau nu așa cum ar trebui, cum ne-am aștepta, nu ne rămâne decât o singura soluție, izolația suplimentară. Este într-adevăr o altă investiție, pe care nu am luat-o în calcul, dar care ar trebui să compenseze în timp cu confortul pe care-l căutăm.

CONTINUARE – Izolația suplimentară


Pages: 1 2 3 4 5

Lasă un Comentariu...

*